Fastighetsförädling.

Fastighetsförädling.

Med fastighetsförädling får du bättre betalt för din mark vid försäljning.

På Boeno Sverige hjälper vi dig som står inför att sälja din mark att höja fastighetens värde med hjälp av fastighetsförädling. Vi vill att du ska slippa sälja mark till ett onödigt lågt pris! 

Optimal fastighetsförädling på dina villkor.

När du kontaktar oss börjar vi med att utreda på vilket sätt din mark kan förädlas optimalt och presenterar sedan ett förslag som gör att du kan få bättre betalt för din mark utan att investera varken finansiella medel, tid eller engagemang i projektet. Beroende på om du vill få betalt för din mark inom en kortare eller längre tidsperiod kommer vi sedan överens om en köp – eller samarbetsmodell som både du och Boeno känner sig nöjda med.

Boeno Sverige fastighetsförädling

Fastighetsförädling som ger resultat.

Vi är experter på att upptäcka dold potential och har lång erfarenhet av projektledning av plan – och byggprocesser. Därför kan vi erbjuda dig effektiv och värdeskapande fastighetsförädling som ger resultat. De flesta markägare som förädlar sin fastighet med oss får mer betalt för sin mark än de någonsin trodde var möjligt.

Vi hjälper dig hela vägen till byggnation.

Du kanske har en vision om att bygga och sälja hus? Vi diskuterar gärna hur förutsättningarna ser ut just på din fastighet. Vi har ett brett nätverk av både finansiärer och aktörer inom byggbranschen och kan projektleda fastighetsförädling hela vägen fram till byggnation och försäljning av hus.

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Vill du höja värdet på din mark? Kontakta oss och få en kostnadsfri analys.